Tanden bleken zonder peroxide? - Dit is hét alternatief

by
tanden bleken zonder peroxide

Als het aankomt op het bleken van je tanden zijn veiligheid en effectiviteit de sleutel tot succes. Bij Clearsmile begrijpen we dat de term 'peroxide tanden bleken' een zorgwekkende klank kan hebben. Veel mensen bleken hun tanden met waterstofperoxide, terwijl dit niet positief is voor de mondgezondheid. In dit artikel vertellen we je meer over het tanden bleken zonder peroxide. Are you ready? 

De invloed van peroxide op je gebit

Je tanden bleken met peroxide is een populaire cosmetische behandeling, zodat je een mooie witte glimlach krijgt. Dit proces wordt uitgevoerd met hulp van waterstofperoxide of carbamideperoxide om vlekken op en in tanden te bleken. De methode zelf is zeker effectief, maar absoluut niet goed voor je gebit. Het kan leiden tot gevoeligheid en irritaties. Dat moet je niet willen en daarom heeft Clearsmile een zachte én effectieve oplossing bedacht.

Voordelen van tanden bleken zonder peroxide

  • Veilig voor gevoelige tanden - tanden bleken zonder peroxide is ideaal voor mensen met gevoelige tanden. Onze producten zijn ontwikkeld om comfortabel en pijnloos je tanden witter te maken, zodat je zorgeloos een wittere glimlach kan realiseren.
  • Milieuvriendelijk - bij Clearsmile kiezen we voor producten die zacht zijn voor je tanden én zachter voor het milieu. Onze peroxidevrije producten zijn een verantwoorde keuze voor bewuste consumenten. We streven ernaar om de komende jaren alleen maar beter te werk te gaan, voor mens, dier en milieu.
  • Effectieve resultaten - ondanks de afwezigheid van peroxide in onze producten, kan je nog steeds de beste resultaten verwachten. Onze geavanceerde formules zijn ontworpen om vlekken effectief aan te pakken, zodat je tanden er witter uitzien.
  • Langdurig resultaat - onze tandenbleekproducten zonder peroxide zijn er om jou voor langere tijd te voorzien van een witter glimlach. Let op: gebruik het product volgens de instructies en let op je voeding en dranken, zodat je er nóg langer van profiteert. 

Tanden bleken zonder peroxide? Start hier!

Bij Clearsmile geloven we dat iedereen recht heeft op een stralende glimlach, zonder dat je jouw schade toebrengt aan jouw gebit. Daarom bieden we uitsluitend peroxidevrije producten aan, die geschikt zijn voor regelmatig gebruik. 

Voor meer informatie lees je onze informatieve blogs, zoek je contact met onze klantenservice of shop je direct jouw peroxidevrije tandenbleekset. We're here for you!

Gepubliceerd:
by