Whitening teeth strips - een vloek of een zegen?

by
whitening teeth strips

Er is op het gebied van skincare oneindig veel te krijgen, maar hoe zit het met dental care? Zijn de producten betrouwbaar, goed voor je mond? Veel merken bieden producten aan met waterstofperoxide of andere agressieve, schadelijke ingrediënten. Bij Clearsmile doen we dit anders. Onze whitening teeth strips zijn een goed voorbeeld uit onze productrange, lees je mee?

Waarom zou je whitening teeth strips gebruiken?

Tja, dat is toch de grootste vraag! Veel mensen vinden hun tanden prima, zoals ze zijn. En wie zijn wij om daar wat van te vinden? Jouw geluk en gezondheid staat voor ons voorop. Maar als je tanden een beetje off zijn, een beetje gelig of soms zelfs bruinig, dan kunnen we ons goed voorstellen dat je hier verandering in wilt brengen. 

Je kan naar de tandarts gaan voor een dure behandeling, die ook regelmatig herhaald moet worden. Maar je kan ook thuis aan de slag gaan. Nu heb je misschien wel eens een pakketje ergens gekocht om je tanden thuis witter te maken, maar viel dit dik tegen. Geeft niets, we've all been there! Gelukkig zijn er whitening teeth strips die wél werken.

Clearsmile whitening teeth strips

Onze whitening producten bevatten geen agressieve ingrediënten, dus je hebt geen last van een gevoelige mond na de behandeling. De strips passen perfect in de mond en vallen niet op, waardoor je ze overal naartoe draagt. (Let op: kies je voor de charcoalvariant, dan zie je de zwarte strips natuurlijk wel zitten). 

Deze strips zijn betaalbaar en super gebruiksvriendelijk. Dus geen dure bezoekjes aan de tandspecialist of salon, want je regelt het allemaal in het comfort van je eigen huis. Je ziet direct na de behandeling resultaat en herhaalt het eenvoudig, wanneer het weer nodig is.

Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice. Je koopt onze whitening teeth strips collectie direct hier

Published:
by