Tanden bleken: dit zijn de voor- en nadelen!

by
Tanden bleken voor en nadelen

Een stralende glimlach geeft je zelfvertrouwen en straalt openheid uit naar andere mensen. Het maakt je ook nog eens representatief. Je tanden bleken om die witte smile te bemachtigen, is een steeds populairdere optie. Het is wel verstandig om de voor- en nadelen in kaart te brengen. Daar helpen we je graag mee, dus lees je mee?

Voordelen van tanden bleken

  • Instant results. Eén van de grootste voordelen van je tanden bleken, is dat je direct resultaat ziet. Na jouw Clearsmile behandeling is je tanden al een paar tinten witter, waardoor je direct je naasten tegemoet straalt. 
  • Boost je confidence. Witte tanden hebben een positieve invloed op je voorkomen en zelfvertrouwen. Of je een date of sollicitatiegesprek hebt óf gewoon lekker voor de dag wilt komen, dit is binnen handbereik voor jou.
  • Just be you, but younger ;) Donkere of gele tanden hebben een negatieve invloed op hoe oud je lijkt. Door je tanden witter te maken, ben je direct de jongere, frissere versie van jezelf. 
  • Betaalbaar en eenvoudig. Andere oplossingen, zoals een tandartsbehandeling of een waterstofperoxide bevattend product, is vaak duur en niet goed voor je gezondheid. Daarbij is het een tijdrovend en soms zelfs pijnlijk proces, waar je beter niet aan begint. 

Nadelen van tanden bleken

  • Gevoelige tanden. Veel mensen hebben bij het tanden bleken last van gevoelige tanden en tandhalzen. De chemische bestanddelen in whitening producten, tasten je glazuur aan en maken je tanden gevoeliger voor kou en warmte. Je kan zelfs ontstekingen krijgen, dus kies altijd voor veiligheid!
  • Kortdurende resultaten. Tanden bleken moet je blijven herhalen, zeker als je regelmatig koffie en frisdranken tot je neemt of rookt. 
  • Schadelijke bij overmatig gebruik. Te vaak je tanden bleken met agressieve middelen is schadelijk voor je tandglazuur, maar leidt ook tot tandbederf. Kies altijd voor producten die veilig zijn voor landurig gebruik (check hieronder!)

De veilige optie: Clearsmile

Goed, je wilt je tanden bleken en weet nu alles over de voor en nadelen. Wat is nu wijsheid? Nou, ik vertel het je graag! Kies voor een veilige, effectieve oplossing. Clearsmile biedt jou een veilige manier om je tanden witter te maken, zonder dat je risico loopt op gevoeligheid door schadelijke chemicaliën. Bleek je tanden op een milde, veilige, maar effectieve manier, zodat je geniet van een stralende lach zonder de nadelen. 

Shop nu jouw whitening products en ga voor de beste resultaten ZONDER nadelen. Enjoy your new smile!

Published:
by