Whiteningstrips - alles wat moet je weten

by
Whiteningstrips

Whiteningstrips zijn een populaire keuze geworden voor iedereen die op zoek is naar een handige en betaalbare manier om de tanden te bleken. Laten we eens kijken naar wat whiteningstrips zijn, wat de voordelen zijn en hoe je ze effectief gebruikt. 

Wat zijn whiteningstrips?

Whiteningstrips zijn dunne, flexibele strips die een bleekgel bevatten. Deze gel is meestal gemaakt van waterstofperoxide, maar in het geval van Clearsmile is het de PAP+-formule. We gebruiken geen peroxide, omdat de tanden hier gevoelig van worden. De strips helpen vlekken op het tandoppervlak te verwijderen en de tanden witter te maken.

Hoe werken de strips van Clearsmile?

De actieve ingrediënten in de strips dringen door in het glazuur om de verkleuringen in de onderliggende laag, het dentine, te bereiken. Dit proces kan variëren van enkele dagen tot weken, afhankelijk van de sterkte van de strips en de mate van de verkleuring. Test het zelf en laat je verrassen door de resultaten!

Voordelen van bleekstrips?

  • Gebruiksgemak - whiteningstrips zijn eenvoudig thuis te gebruiken zonder professionele hulp.
  • Kosteneffectief - ze zijn een betaalbaar alternatief voor professionele tandenbleekbehandelingen.
  • Tijdbesparend - in tegenstelling tot bezoeken aan de tandarts, kunnen whiteningstrips worden gebruikt wanneer het jou uitkomt.

Hoe gebruik je whiteningstrips effectief?

  1. Lees de instructies - volg altijd de aanwijzingen op de verpakking voor de beste resultaten.
  2. Regelmatig gebruik - gebruik de strips consequent voor de aanbevolen duur.
  3. Vermijd eten en drinken - vermijd eten en drinken van kleurstofrijke voedingsmiddelen en dranken tijdens de behandeling.

Shop direct jouw eigen bleekstrips voor thuis!

Gepubliceerd:
by