Welke whitening tandpasta werkt echt? Vind het nu uit!

by
Welke whitening tandpasta werkt echt?

Stralend witte tanden - wil wil dat nou niet? Helaas verkleuren je tanden door van alles en nog wat. Koffie, rode wijn, thee, roken, citrusfruit, etc. Gelukkig zijn er vele handige tandpasta's op de markt die je tanden weer mooi wit maken. Maar werken ze wel écht? In dit artikel geven we je antwoord op de vraag: welke whitening tandpasta werkt echt? 

Hoe werken whitening tandpasta's?

Whitening tandpasta's bevatten meestal schuurmiddel om de tandplak en vlakken van je tandoppervlakken te verwijderen. Sommige tandpasta's bevatten zelfs bleekmiddel die de kleur van de tand lichter maken. Sommige tubes zijn te agressief en anderen zetten weer totaal geen zoden aan de dijk. 

Wil je écht witte tanden zonder je tandglazuur te beschadigen? Dan is het Clearsmile V34 Serum de perfecte oplossing. 

De voordelen van Clearsmile V34

Ons V34 serum is een colour corrector. Dit betekent dat de paarse kleur van het serum de gelige vlekken van je tanden aanpakt. Je kan het dagelijks gebruiken, maar ziet na een poetsbeurt al een fantastisch verschil. Dit zijn de voordelen:

  • Klinisch bewezen effectief
  • Veilig voor je tandglazuur (geen agressieve middelen, zoals waterstofperoxide)
  • Snel resultaat - al na één poetsbeurt fantastische resultaten
  • Eenvoudig in gebruik: breng het serum gewoon aan op je tandenborstel en poets
  • De milde formule is ook goed voor mensen met een gevoelig gebit

Dus, welke whitening tandpasta werkt echt? Dat weten we nu! Vergeet ook niet tweemaal daags te poetsen, te flossen en ga regelmatig naar de tandarts. Shop het serum nu.  

Gepubliceerd:
by